You are currently browsing the archives for mai 2020.
Displaying 1 - 2 of 2 entries.

Sovende blogg våkner

  • Posted on mai 7, 2020 at 11:16

Det har alt for lenge vært slik at det ikke gikk an å laste opp bilder her. Jeg har gått og gruet for å ta fatt i det fordi jeg ikke ante hvordan jeg skulle løse problemet. Det var i grunnen bare to valg til slutt, enten å la bloggen dø ut eller søke hjelp. Jeg valgte det siste, og med god hjelp både fra en nevø og fra webhotellet er alt nå i orden.

Jeg vil nå framover hente fram ting som er blitt gjort i denne dødperioden og pusle det ut her litt og litt.

Litt av det som venter på å komme inn her:

De to sølvseriene til polarbunaden er nå komplette.

Festdrakten er ferdig stillet

En Svalbardbunad er brodert og montert

Min egen polarbunad er klar for montering

Jeg har sydd diverse juledekorasjoner i lace(blonde) på broderimaskinen.De ble fine, synes jeg.

Det er forkjellig, smått og større som kommer etterhvert. Akkurat nå er det bare godt å vite at jeg kan gå inn på bloggen igjen og poste hva jeg vil når jeg vil. Facebook blir jo aldri helt det samme. Jeg ser det er kommet litt nytt inn her med de siste oppdateringene som jeg må sette meg litt bedre inn i, men det kommer nok når jeg får rota litt rundt her. I dag er det bare viktig å få startet opp her igjen.


Litt oppdatering

  • Posted on mai 2, 2020 at 21:45

Det er ikke hver dag jeg skriver noe i bloggen, og det burde jeg bli flinkere til.

Når det gjelder Polarbunaden, så har det ikke skjedd så mye mer, men  begge sølvseriene ble komplette i løpet av våren i fjor..  Det som har skjedd er at den serien som ble mest brukt mens Iris Figenschau selv sto for levering av bunaden har fått navn etter henne og heter Iris-serien.

Det har  kommet capenål til den og den minste sølja har blitt laget ny.  Iris tegnet og fikk laget et annet sølvmønster også, Det har vi valgt å kalle «Malin» etter Iris sitt barnebarn. Den er nå komplett og har vært det lenge, siden det er et år siden jeg startet dette inlegget. Jeg stoppet opp fordi det ikke gikk å legge til bilder. Den feilen har vedvart og jeg ante ikke hvordan  jeg skulle få ordnet det. Nå håper jeg at jeg snart får hjelp med det, slik at jeg kan få brukt bloggen.

Facebook blir ikke helt det samme, for der forsvinner alt nedover sidene og bare det nyeste er lett synlig.