You are currently browsing the archives for september 2011.
Displaying 1 - 2 of 2 entries.

Et langtekkelig prosjekt er endelig ferdig

  • Posted on september 5, 2011 at 20:06

Det er flere år siden jeg begynte på denne hekleduken. men i vinter bestemte jeg meg for at nå skulle den jammen fram i lyset og gjøres ferdig.

Akkurat det gikk jo greit, men så fant jeg ut at jeg vile hekle en maken løper, slik at jeg fikk et sett til spisebord og skjenk.

Det gikk så det suste til jeg slapp opp for garn og måtte ta en pause, som nok ble litt lenger enn jeg hadde tenkt.

Men i går kveld ble den  ferdig og nå er den på plass der den skal være,

og jeg er i grunnen litt lei av dette snurremønsteret, så neste hekleprosjekt blir sikkert noe helt annet.

I alle fall, her er duken:

Og her er løperen:

Og endelig kan jeg bruke begge sammen:

Tror jeg tar meg en heklepause, jeg.

Hundemapper og hundeposeholdere.

  • Posted on september 3, 2011 at 23:12

To nye hundemapper har sett dagens lys. Hva brukes det til, spør du kanskje. Det er en mappe med en lomme i hver side hvor hundenes vaksinasjonskort, pass og gjerne en kopi av stamtavla også blir oppbevart. Det er en reise og «til veterinæren» -mappe som er klar til å bare raske med seg og dra avgårde uten å måtte lete etter nødvendige papirer, forde er alltid i den mappen. I tillegg finnes det et passelig «arkiv» i et par ringpermer, men det er ikke ting man trenger å ha med seg.

Den ene er en fornyelse til våre egne gråtasser.

Jeg får ikke disse trykte bildene holdbare i vask,og kan derfor ikke ta sjangsen på å lage noe slikt til andre hvis de da ikke insistererog da tar   sjangsen på at det kan gå galt i vask.

Den andre er  foreløpig reservert til utlodning i den lokale elghundklubben:

Og så måtte jeg ha en ny pose til å ha hundeposer i, for den første jeg sydde var ikke fin nok, fant jeg ut. Man finner nå ut så mangt her i verden 🙂

Og da måtte jeg lage en til oppdretteren også, og så en til overs, som også er reservert elghundklubben, i alle fall til jeg får sydd opp noen til som passer til elghunder: