Om

Mitt navn er Sigrunn Karlsen. Jeg har på mine gamle dager fått den noe høytravende ideen at jeg vil ha en liten nettbutikk for å selge egenproduserte ting.

Jeg både syr og strikker på maskin, og lager mye forskjellig, som klær, diverse vesker og mapper, ting til hund og katt,  og ellers det jeg måtte finne på.

Jeg regner med at her vil begynne å dukke opp ting i løpet av sommeren 2010, når jeg bare har lært meg skikkelig å bruke denne siden, og får produsert opp litt.

I starten kan her komme et og annet jeg har liggende og ting som allerede er solgt, bare for å vise hva jeg lager og hva jeg står for.

Disse tingene kan det gå an å bestille, så fremt jeg fremdeles kan skaffe sammme materialer.

Om det er noe du er interessert i eller lurer på,  kan du ta kontakt på:   <sigr-kar@online.no>

6 Comments on Om

 1. Anne Grethe sier:

  Hei, Sigrunn!

  Må bare få gratulere deg med flott nettside og nettbutikk, og samtidig ønske deg et strålende nytt år!
  Hvis du lurer på hvor noen av oss «gamle kjente» er blitt av, kan du ta en kikk på vårt nye nettsted og forum http://www.visyr.no.
  Lykke til med prosjektene dine og hjertelig velkommen innom hos oss hvis du føler for det! 🙂

  Vennlig hilsen Anne Grethe (Sydamå)

 2. Anne Hasselquist sier:

  Hei. Lurte på om det var mulig å få kjøpt oppskrifter av deg. Tenkte på hunde, katte og hjerte mønster gryteklutene. Mvh Anne.

 3. admin sier:

  Disse mønstrene er ikke så fullstendig egne design at jeg kan forsvare å selge dem. Hundene er fra en gammel gensermodell som vel ingen lenger vet hvem som lagde, og kattene er hentet fra en genser i boken » Norsk Strikkedesign». Designer heter Kari Haugen. Ille nok å bruke hennes katter uten å ha spurt (har prøvd å få kontakt med henne, men ikke lyktes). Å selge oppskriften med deler av hennes design ville i alle fall være et brudd på gjeldenede regler. Hjertene er vel eget design, men så lite etterspurt at jeg ikke synes det er bryet verdt å sette meg til å lage en ordentlig oppskrift. Da måtte jeg jo nesten strikke et par for hånd for å få den oppskriften riktig. Maskinstrikke «oppskriftene» mine til eget bruk er så veldig mye enklere enn en oppskrift for salg måtte ha vært.

 4. Anna m leiros sier:

  Ønsker oppskrift på heklet duk i snurremønster. Hr heklet den til mor for mange år siden, men kan ikke finne mønstret. Kan du hjelpe meg?

 5. admin sier:

  Jeg skal se om jeg finner den igjen, den er her et eler annet sted. 🙂 Jeg har sydd dem sammen litt anneledes enn i den opprinneig oppskriften og også heklet en noe annerledes kant, men jeg brukte originaloppskriften til grunnmotivet.

 6. Aud Hallerdalen sier:

  Hei er det mulig å få kjøpe oppskrift av deg på elggenser du har laget,
  hilsen Aud

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.