You are currently browsing the Informasjon category
Displaying 1 - 4 of 4 entries.

På tide å blåse liv i bloggen igjen.

  • Posted on januar 12, 2016 at 02:08

Er det virkelig snart 3 år siden jeg oppdaterte noe som helst her? Jeg har omtrent glemt bort at jeg faktisk hadde en blogg, og har i grunnen kanskje tenkt at bloggenes tid er forbi, så den er ikke noe å bruke tid på, bedre å holde facebookside oppdatert.

Nå ja, på slike sosiale medier er ting liksom bare synlig i øyeblikket, og så drukner det i mengden, så jeg tror nok at bloggen er et mye bedre sted for å legge ut ting jeg vil fortelle litt om.

Det har riktignok vært en rimelig turbulent tid,  men jeg har likevel «begått» en del mer og mindre vellykkede» kreasjoner» i løpet av denne tiden, og jeg skal ta meg sønder og sammen nå utover og fortelle litt om hva som har foregått på håndarbeidsfronten.

 

Så en nyhet til alle dere som har spurt etter oppskrifter. Jeg planlegger å gjennomarbeide en del av mine modeller og lage oppsskrifter for strikkemaskin i første omgang, og så får jeg se på interessen om det også blir håndstrikkeoppskrifter på noe. Disse oppskriftene vil da bli mulig å få kjøpt.

Alle mine egendesignede strikkemodeller er jo i utgangspunktet laget for strikkemaskin, så det er ikke gjort sånn helt over natten å omarbeide dem til håndstrikkeoppskrifter, så dette vil gå sånn litt og litt over noen tid.
Ellers har det blitt et par bunader, en kattebunad og ikke helt ferdig enda, men en noe spesiell festdrakt til eget bruk, og redisign av en brudekjole, litt strikking, men ikke noe nytt forløpig, selv om det nok ligger en modell eller to eller tre og «ruger» i bakhodet, men de får komme når de er modne.

Kontaktinformasjon

  • Posted on juni 30, 2011 at 20:18

Jeg selger kun mot forskuddsbetaling.

Betaling enten via paypal til: sigr-kar@ online.no eller om du heller vil betale direkte til meg, tar du kontakt på samme mailadresse.

Jeg legger av sikkerhetsmessige grunner ikke ut mitt kontonummer her.

Jeg kan nåes på mailadresse, og på tlf. 91721829 for spørsmål og eventuelle bestillinger.

Du har alle rettigheter som kjøpsloven gir deg.

Butikkdelen opphører fra i dag.

  • Posted on juni 30, 2011 at 12:34

Viktig nyhet:

Jeg har i dag slettet butikkdelen av denne bloggen,siden den overhodet ikke fungerer som jeg hadde håpet og forventet.

Det betyr ikke at jeg ikke har ting til salgs lenger, men de vil bli flyttet til en salgs-kategori her i bloggen, hvor  bestillinger kan mailes direkte til meg eller legges inn i en kommentar.

Det vil fremdeles bli anledning til å betale med paypal for den som foretrekker det. Det vil vel ta et par dager før jeg har fått ordnet om på dette,  men jeg håper å få det til såpass at det ikke skal bli noe vanskeligere hverken for meg eller for de som ønsker å kjøpe noe.

Innlegg fra min gamle blogg på blogg.se

  • Posted on juli 13, 2010 at 16:44

I dag har jeg sittet og møysommelig klippet og limet alle relevante innlegg fra min gamle blogg over hit.

Kommentarer og datoer er ikke kommet med, da jeg har flyttet et og ett innlegg for å være sikker på å ikke få med noen annonser eller annet uønsket.

De første innleggene her er altså omtrent 2 år gamle, men det er greit å ha sin håndarbeidshistorie på nett samlet, synes jeg.

Jeg så også underveis her at jeg hadde noen få skrivefeiler her og der som jeg må få luket bort snarest mulig. Det merkelige er jo at jeg ofte ikke oppdager dem før lenge etterpå.

De ting som etter hvert vil komme for salg i butikken her, som jeg dessverre fremdeles har litt vanskeligheter med, vil være mye av de samme tingene som nå ligger her i bloggen.

Og det aller meste kan allerede bestilles ved å ta kontakt med meg på mail .

Det er også noen få ting som er blitt laget nå i det siste som ikke er blogget.

Et par ting håper jeg å få bedre bilder av først