Butikkdelen opphører fra i dag.

 • Posted on juni 30, 2011 at 12:34

Viktig nyhet:

Jeg har i dag slettet butikkdelen av denne bloggen,siden den overhodet ikke fungerer som jeg hadde håpet og forventet.

Det betyr ikke at jeg ikke har ting til salgs lenger, men de vil bli flyttet til en salgs-kategori her i bloggen, hvor  bestillinger kan mailes direkte til meg eller legges inn i en kommentar.

Det vil fremdeles bli anledning til å betale med paypal for den som foretrekker det. Det vil vel ta et par dager før jeg har fått ordnet om på dette,  men jeg håper å få det til såpass at det ikke skal bli noe vanskeligere hverken for meg eller for de som ønsker å kjøpe noe.

2 Comments on Butikkdelen opphører fra i dag.

 1. Lisbeth K Gabrielsen sier:

  Hei!

  Vil gjerne kjøpe oppskriften på gryteklutene med hjerter.
  Vi avtaler pr mail?
  Du er utrolig flink. Genseren med elg og jeger imponerer!

  Vennlig hilsen Lisbeth Katrine

 2. admin sier:

  Det skulle du fått hvis jeg hadde en oppskrift, men jeg har i grunnen bare mønsterkortet og strikker dem etter en liste med enkle notater hvor jeg har skrevet hvilken rad jeg starter og stopper på, og resten har jeg sånn omtrent i hodet. s
  Skal jeg selge en oppskrift må jeg jo lage en skikkeig en, og da kan det hende jeg må ta meg tid til å håndstrikke et par.
  DA vil det antakelig bli litt andre tall, for hånd og maskinstrikk blir ikke helt likt. Jeg har i grunnen aldri solgt oppskrifter, fordi det er mye jobb å lage en strikkeoppskrift som jeg kan forsvare å selge. Selv klarer jeg meg med en skisse og noen tall 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.