Hundemapper og hundeposeholdere.

 • Posted on september 3, 2011 at 23:12

To nye hundemapper har sett dagens lys. Hva brukes det til, spør du kanskje. Det er en mappe med en lomme i hver side hvor hundenes vaksinasjonskort, pass og gjerne en kopi av stamtavla også blir oppbevart. Det er en reise og «til veterinæren» -mappe som er klar til å bare raske med seg og dra avgårde uten å måtte lete etter nødvendige papirer, forde er alltid i den mappen. I tillegg finnes det et passelig «arkiv» i et par ringpermer, men det er ikke ting man trenger å ha med seg.

Den ene er en fornyelse til våre egne gråtasser.

Jeg får ikke disse trykte bildene holdbare i vask,og kan derfor ikke ta sjangsen på å lage noe slikt til andre hvis de da ikke insistererog da tar   sjangsen på at det kan gå galt i vask.

Den andre er  foreløpig reservert til utlodning i den lokale elghundklubben:

Og så måtte jeg ha en ny pose til å ha hundeposer i, for den første jeg sydde var ikke fin nok, fant jeg ut. Man finner nå ut så mangt her i verden 🙂

Og da måtte jeg lage en til oppdretteren også, og så en til overs, som også er reservert elghundklubben, i alle fall til jeg får sydd opp noen til som passer til elghunder:

3 Comments on Hundemapper og hundeposeholdere.

 1. Hei, hvor mye skal du ha for en av hver, men med bilde av min hund på? Eventuelt kunne jeg tenke meg at de hadde en gjennomsiktig lomme foran hvor man kan ha et bilde i? Jeg bryr meg ikke om at de «ikke» er vaskbare 🙂

 2. Hannesol sier:

  Fine og smarte hundeting, falt for hundeposeveska jeg også. Tar du mye for de?

 3. admin sier:

  Det kommer priser på både mapper og poseholdere når jeg får prøvd ut noen fler fotostoffer og forhåpentligvis har funnet et som holder mål også når det gjeelder vask.
  Poseholder med applikasjon med motivstoff (ikke foto) tar jeg 120 kr for.
  Mappene koster fra 190 for enkel mappe uten applikasjoner og oppover, etter hvor mange applikasjoner og om det er med vanlige stoffer eller med fotostoff.
  Jeg tror at mappe med foto kan ende opp på rundt 250 kr, men kan ikke si det sikkert enda. Det kommer litt an på prisen på det fotostoffet som viser seg å duge, men de er forholdsvis dyre alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.