Puter til et verdensmesterskap

  • Posted on juli 13, 2010 at 16:20

Klart jeg ikke kunne si nei når poden spurte om jeg kunne sy to runde puter som han skulle ha som en del av en forberedt oppgave under VM for blomsterdekoratører i Shanghai. Det var ikke verdens enkleste stoffer å sy i han hadde valgt, thaisilke og en fløyel som beveget seg i kontakt med silken, men jeg fikk da «knadd dem sammen» til
slutt:

At guttungen skulle gå hen og vinne hele verdensmesterskapet kunne jeg jo ikke vite, men jeg håpet jo, og jammen ble han verdensmester :

http://blogg.interflora.no/stein-are-hansen-er-verdensmester.4764173-136113.html

Det ble noen gledestårer, og en kjempestolt mamma .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.