Babykjoler med bukse til

  • Posted on november 27, 2010 at 20:50

Det har blitt sydd en del og lite blogget, så jeg har enda litt igjen før bloggen er helt oppdatert.

Blant annet har jeg sydd tre små vendbare forklekjoler med bukse til i samme stoff som en av sidene i kjolen. Skule gjerne hatt en levende liten modell å prøve på , for jeg fant fort ut at dukkene var for spinkle.

Selv Dolly som er hele 80 cm høy blir liksom for spinkel inni denne kjolen som skulle være en 3-6 måneders størrelse:

andre siden av kjolen er som den kanten jeg har brettet opp.

Jeg fant ut at gammeldagse trykknapper av den typen man syr fast var best egnet på en vendbar kjole, men jeg ser at det hadde vært bedre å spandere to på hver skulder slik

at det er knapp i enden  uansett hvilken side av kjolen som vender ut, ellers vil enden på skulderen stå ut på en av sidene eller begge, siden jeg har laget litt overlapping for å kunne bruke kjolen lenger.

De to andre to  kjolene er størrelse 6-9 måneder og 9-12 måneder og har rosa potestoff på den ene siden og  buksene og et nydelig fe-stoff på den andre siden som gir meg en veldig sånn Elsa Beskow assosiasjon:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.