Merkelig skapning

  • Posted on juli 13, 2010 at 16:08

Jeg fikk så lyst til å prøve meg på slik katt som bare er firkanter som man syr sammen. Siden det ikke var noen mål i oppskriften, fant jeg ut at jeg fikk strikke en for hånd for å få noen forholdstall.
Jeg var innom Europris, og der fant jeg et underlig «garn» som het Puff-puff og rasket med meg et nøste på 200 gram.
Auda !!!!!
Det var ikke noe godt å strikke med, og det var nesten umulig å finne ut hvor mange rader jeg hadde strikket, så jeg måtte telle, og det kan godt hende det gitt litt i tull, men et slags dyr ble det da til slutt.

Kattene er noe skeptiske til denne underlige skapningen

Det blir noen flere, men de har jeg tenkt å bare strikke ferdige firkanter på maskin  til , og overlate til jentenpå kattens SOS å montere sammen, og håpe at de kan selges og finansiere fosterhjem og veterinæromkostninger for noen fler hjemløse katter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.